logo 123contacten.be

123contacten.be

Niet tevreden over 123contacten.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

123contacten alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

123contacten review

123contacten is een fictieve dating website met door hun zelf aangemaakte nep profielen. Daarnaast worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je rap na je registratie overspoeld met veel reacties van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke dames. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen plannen. Zodra je op een van deze chatberichten wil reageren moet je hiervoor per bericht betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel aanschaffen waardoor je minstens tien euro credits moet nemen. De kosten lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe meer je in u00e9u00e9n keer koopt hoe minder je per credit moet betalen. Vervolgens is het niet mogelijk om echte afspraakjes te hebben, al zeggen ze in de meeste gevallen dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op 123contacten.be?

Dus ben je een van de gebruikers van 123contacten, dan is ons advies om je hier ook weer uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betere website voor seksdating met echte leden. Daarnaast hebben experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor 123contacten.be. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sexdating met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om veel geld te laten betalen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke van deze datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.

123contacten account verwijderen

Je 123contacten account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Mijn profiel".
  3. Druk vervolgens op het tandwiel icoontje (of surf naar "123contacten.be/instellingen").
  4. Helemaal onder aan de pagina druk je op de knop "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Druk als laatst op de "OK" knop om jouw account geheel te laten verwijderen.

Let op: Je 123contacten eventuele contact punten ben je dan wel direct kwijt na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
peter vandenbuss (48 jaar) 05 Jul 2018
Ik raad 123contacten.be niet aan Peter Vandenbuss over 123contacten.be

'k heb m'neigen moeten nijpen om te zien dat dit zever is. Rien-de-knots aan overgehouden behalve dan een legen portefeuille en da's niet zo schoôn. De vrouwkes waren erg aan het stoefen maar da's achteraf. Ik heb m'neigen inmiddels uitgeschreven op 123contacten.be.

peter vandenbussche

auteur van de beoordeling
joepmeloen (39 jaar) 15 mei 2018
Ik raad 123contacten.be niet aan joepmeloen over 123contacten.be

'k heb m'neigen moeten nijpen om te zien dat dit zever is. Rien-de-knots aan overgehouden behalve dan een legen portefeuille en da's niet zo schoôn. De vrouwkes waren erg aan het stoefen maar da's achteraf. Ik heb m'neigen inmiddels uitgeschreven op 123contacten.be.

peter vandenbussche