logo shemaleclub.be

shemaleclub.be

Niet tevreden over shemaleclub.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gemodereerd door de datingsite zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen voor elk verzonden bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Shemaleclub fake? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

shemaleclub review

shemaleclub is een sex dating site met voornamelijk fake profielen die deze site zelf hebben aangebracht. De berichten worden zowat allemaal geschreven door eigen chatters die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatters weten precies hoe ze jou kunnen aanzetten om te reageren, want zodra je op een van hun berichten wilt ingaan moet je daarvoor geld betalen per berichtje. Vervolgens moet je meestal ook gelijk een hele bundel vooruitbetalen van minimaal u20ac17,50 tot meer dan 200 euro . Hoe het aankoop bedrag des te lager de kosten per bericht. Anderzijds zijn de kosten met de meest dure creditpakket als nog minimaal 1 euro 10 per reactie. Bij de goedkoopste creditbundel betaal je al u20ac1,75 per chatbericht. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om echte dates te scoren al beweren ze veelook al dat dat wel mogelijk is.

Ingeschreven op Shemaleclub.be?

Dus ben je aangemeld op shemaleclub, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het eens te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor casual dating zonder nep profielen. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor shemaleclub.be. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je geld af te troggelen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke van deze casual dating sites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

shemaleclub account verwijderen

Vaak maken sites als deze het hun gebruikers vrijwel onmogelijk om je er uit te schrijven. Daarentegen wisten onze experts de eenvoudigste manier te vinden om je shemaleclubprofiel te kunnen verwijderen. Om je shemaleclub profiel te verwijderen kun je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Als tweede ga je direct naar: "http://shemaleclub.be/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres in waarmee je je hebt geregistreerd.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je lidmaatschap definitief te verwijderen

Let op: Je shemaleclub eventuele credittegoed en chat gesprekken vervallen direct hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Rummie (60 jaar) 03 Jun 2019
Ik raad shemaleclub.be niet aan Rummie over Shemaleclub.be

site werkte prima voor mij tot een moment dat ik een gevoel had dat ik tegen een automatisch programma zat te praten. reacties die binnen 3 seconde gestuurd werden. hele globale reacties ook die overal wel antowwrd op kunnen hebben.

auteur van de beoordeling
Bas (23 jaar) 17 mei 2019
Ik raad shemaleclub.be niet aan Bas over Shemaleclub.be

Ik van sinds jong af aan al zot op tgirls maar op deze website kan je niet afspreken, dat is toch niet de bedoeling dat is toch deel van de website, dat is in iedergeval wat mij verteld is.

auteur van de beoordeling
Greet (28 jaar) 10 mei 2019
Ik raad shemaleclub.be niet aan Greet over Shemaleclub.be

Eindelijk een leuke dame bij mij in de buurt gevonden wilt ze niet afspreken nou op de website staat gewoon dat het kan.

auteur van de beoordeling
LoveShemale (25 jaar) 29 Apr 2019
Ik raad shemaleclub.be niet aan Loveshemale over Shemaleclub.be

Ik vind da curieus