logo Meet-n-Hook

Meet-n-Hook

Niet tevreden over Meet-n-Hook? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
 • Profielen en foto's zijn ge-upload door de vele actieve vrouwen & mannen op deze website Safe!
 • Verdien elke dag gratis munten, of koop extra munten of maak gebruik van de optie Ongelimiteerd chatten Safe!
 • Chatten en het ruilen van conversaties vindt plaats tussen de gebruikers van de website zelf Safe!
Laatst bijgewerkt op 06 Jun 2024

Chat, flirt en vind echte hookup's bij u in de regio

Meet-n-Hook is een hookup datingsite voor zowel vrouwen als mannen die op zoek zijn naar meer plezier in hun seksleven. Of je nu op zoek bent naar een discrete hookup in je omgeving, of gewoon af en toe een intense sex-chat met een hete totaal vreemde, meet-n-hook is momenteel de perfecte online plek om echte seksuele (offline) ontmoetingen in je buurt te vinden. Bovendien registreren zich elke dag meer dan 300 gebruikers om hier rond te snuffelen, dus je hebt voortdurend nieuwe mensen om uit te kiezen in je omgeving en zelfs buiten Vlaanderen. Je kunt gratis kennismaken met deze populaire hookup site en snel alle voordelen ontdekken die deze prachtige datingsite te bieden heeft. Je kunt je binnen 1 minuut aanmelden en het is 100% gratis. Je kunt meteen de berichten zien die je van andere gebruikers ontvangt en je kunt op elk moment reageren met je gratis munten of door online extra munten te kopen. Probeer meet-n-hook nu zonder enige verplichting en maak je profiel anoniem aan en ontdek wie er in jouw buurt momenteel actief is op Meet-n-Hook.

Je kunt je in een paar minuten registreren voor de site, maar het invullen van de rest van de info voor je account kost wat meer tijd. Leer hier alles wat je moet weten over het registreren:

 1. Gratis registratie, kort en eenvoudig

  Begin met te kiezen of je man, vrouw, een koppel, of transgender bent. Kies dan of je interesse hebt in hookups met mannen, vrouwen, een koppel, of iemand die transgender is. Je zult nu een gebruikersnaam voor de site moeten opgeven, naast een bijbehorend wachtwoord. Je hebt ook een echt e-mailadres nodig voor verificatie. Daarna moet je je geboortedatum en woonplaats opgeven om zowel te bevestigen dat je meerderjarig bent, als om te weten te komen welke hook-ups er in jouw buurt beschikbaar zijn. Accepteer de voorwaarden en het privacybeleid om verder te gaan.

  meet-n-hook registratie mail verificatie
 2. Bevestig je e-mailadres en toon dat je serieus bent

  Bevestig je account via je e-mail om niet alleen wat munten te verdienen, maar ook om te beginnen je gegevens in te vullen. Later krijg je de kans om wat over jezelf te vertellen en uit te leggen waarom iemand op je profiel zou moeten klikken.

  meet-n-hook gratis munten na registratie
 3. Upload 1 of meerdere foto’s

  Dit is mogelijk het meest fundamentele deel van het aanmaken van je account, want het geeft geïnteresseerde gebruikers een visueel idee van hoe je eruit ziet en wat ze kunnen verwachten. Bij een hookup site zullen foto's altijd het eerste zijn waar leden naar kijken. Zorg ervoor dat je foto’s maakt met goede belichting en dat ze je beste kant laten zien. Neem ze nog een keer totdat je tevreden bent met wat je ziet. Wees niet bang om een beetje huid te laten zien, want dat worden hier ook niet verwacht!

  meet-n-hook afbeeldingen uploaden
 4. Je Bio, over mij

  Dit gedeelte bevat info over je uiterlijk, levensstijl, relatiestatus, of je kinderen hebt of niet, en of je lichaamskunst hebt.

 5. Maak een selectie van jouw interesses

  Dit gaat niet over hobby’s, maar meer over 'wat voor soort seksuele interesses heb je'? Er is een lange lijst van kinks en dergelijke die je kunt kiezen om je belangstelling te tonen, dus kies alles wat op jou van toepassing is om de beste matches te vinden.

  afbeelding passies interesses selecteren

Eerlijke profielen & veilig online daten

Meet-n-Hook staat je toe snel een profiel op te stellen, zonder ingewikkelde enquêtes in te vullen voordat je toegang krijgt tot het platform. Nieuwe profielen worden met de hand gecontroleerd door het Meet-n-Hook team en voor extra veiligheid is er zelfs een optie om je profiel te laten verifiëren. Dit doe je door je profielfoto te vergelijken met je identiteitskaart om elk risico uit te sluiten. Hiervoor word je beloond met 100 munten om te experimenteren met geavanceerde functies en deze verificatie verschijnt op je profiel zodat andere leden begrijpen dat je betrouwbaar bent.

meet-n-hook zoekfilters

Gebruiksgemak van Meet-n-Hook

Meet-n-Hook is een interactieve datingsite die ook als mobiele app beschikbaar is. Hierdoor kun je het platform op elke mobiele telefoon gebruiken - thuis, op het werk of onderweg. Het aanmaken van een profiel is helemaal gratis en stelt je in staat mensen in je omgeving, maar ook ver daarbuiten, te vinden. Met een gratis profiel kun je ook berichten ontvangen van geïnteresseerde kandidaten, maar geavanceerde functies kosten iets. Een van de opvallendste functies van Meet-n-Hook is de mogelijkheid om je profiel voor weinig geld in de schijnwerpers te zetten, waardoor je de aandacht trekt van leuke singles. Het is makkelijk om online te flirten en snel door de profielen te bladeren. Iemand leuk gevonden? Begin meteen te chatten of te flirten en wie weet heb je een match! Kies je voor een meer gedetailleerde aanpak? Je kunt filteren op nieuwe gebruikers, land of wie nu online is, naast leeftijd, opties of interesses om je zoekresultaten te verfijnen en de beste matches te krijgen.

meet-n-hook matching game

De donkere modus functie gebruiken

Een groeiend aantal sites maakt gebruik van de zogenaamde "dark mode" functie. Door de donkere modus in te schakelen dim je het licht van je scherm, zodat het minder belastend is voor je ogen. Deze functie wordt meestal 's avonds of op zeer warme dagen gebruikt, zodat je gemakkelijker op berichten kunt reageren of ze lezen. Je kunt het aanzetten in de instellingen van je meet-n-hook account.

meet-n-hook dark mode aanzetten

Stickers versturen om een gesprek te beginnen

Vind je het moeilijk een gesprek te beginnen en weet je niet wat je in je eerste bericht moet zeggen? Dan kun je de persoon die je leuk vindt een paar leuke stickers sturen om een gesprek te beginnen. Je kunt kiezen uit een grote collectie stickers. Intussen kun je ook het Meet-n-Hook account gebruiken om een bericht naar een vriend te sturen.

meet-n-hook stickers als ijsbreker

Verwerf munten helemaal gratis

Als gebruiker van Meet-n-Hook kun je direct na je registratie gratis munten verdienen, door je account te valideren en actief te blijven. Zie hieronder hoe je gratis munten kunt verdienen:

 • Verifieer je e-mail
 • Valideer je profiel
 • Vul de "Over mij" tekst in
 • Bezoek de site elke dag
 • Voeg een profielfoto toe
 • Voeg 3 galerijafbeeldingen toe
 • Log 7 dagen achter elkaar in
 • Selecteer 5 interesses
 • Schrijf je in voor Push Notificaties
meet-n-hook gratis muntjes verdienen

Zoals je ziet kun je dagelijks geheel gratis munten maken door in te loggen op je account, veel andere gratis munten kun je alleen maken zodra je ze bevestigt.

Wat kost Meet-n-Hook?

Meet-n-Hook heeft geen bepaalde proefversie, maar je kunt deze hookup site dagelijks gratis blijven gebruiken. Zolang als je maar wilt. Daarnaast kun je onbeperkt berichten en foto’s ontvangen van andere gebruikers. Daarentegen heb je voor het beantwoorden van berichten of het sturen van foto's/filmpjes, wel munten nodig. Deze muntenpakketten kun je simpelweg verkrijgen door ze aan te schaffen of door deze gratis te verdienen.

Wanneer je besluit munten te kopen via een eenmalige aanschaf, betekend dat je niet direct vast zit aan een abonnement. Voor het versturen van een bericht, foto of filmpje, worden er 40 muntentjes van je account-tegoed afgehaald. Daarnaast heb je maximaal 400 tekens voor je berichtje, zonder dat de kosten ervoor toenemen.

Periode Prijs Per maand Voordeel
200 credits€9,9925%
300 credits€19,991%
900 credits€49,9915%
2000 credits€99,9925%
6000 credits€199,9950%
12000 credits€399,9950%
25000 credits€799,9960%