logo xclub.be

xclub.be

Niet tevreden over xclub.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden aangemaakt door de dating site zelf Not Safe!
  • Een (hoog) vast bedrag betalen per verzonden bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Xclub nep? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

xclub review

xclub is een datingsite met fake profielen die zij zelf hebben aangebracht. De chatberichten worden in vrijwel alle gevallen zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde berichten centrales die daarvoor betaald krijgen. Deze berichten centrales zijn getraind om een gesprek tot stand te houden, want wanneer je op een van deze chatberichten wilt antwoorden moet je daarvoor een bedrag betalen per verstuurd bericht. Bovendien moet je dan meteen een credit bundel kopen van ten minste u20ac17,50 tot over de 200 euro per creditbundel. Hoe duurder het aankoop bedrag des te lager de uitgaven per credtis. Des al niet te min zijn de kosten met het grootste credit-pakket nog gewoon tenminste u20ac1,10 per berichtje. Bij de laagste aankoop kost het je u20ac1,75 per chatbericht. Daarna is het bij alle profielen niet mogelijk om echte dates te regelen al laten ze bijna altijd overkomen dat dat gewoon kan.

Ingeschreven op Xclub.be?

Toevallig een gebruiker van xclub? Wij raden je aan om je hier ook per direct account op te zeggen en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor sexdating zonder fake gebruikers. Bovendien hebben experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor xclub.be. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke van deze casual dating sites de beste keuze is voor wat je zoekt.

xclub account verwijderen

Vaak maken sites als deze het de leden vrijwel onmogelijk om je profiel te verwijderen. Daarnaast leggen ze er niks over uit op de veel gestelde vragen pagina. Je xclub account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar, met je E-mail adres en wachtwoord.
  2. Daarna klik op het kleine driehoekje wat omlaag wijst, rechts van je profielfoto of naam bovenaan de website. Er is nu een nieuwe menu zichtbaar{ waaronder , klik in dit menu op de optie u201cInstellingenu201d.
  3. Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden. Klik onderin op de button met de tekst: u201cMijn account en profiel verwijderenu201d.
  4. Geef aan waarom je je profiel wilt verwijderen.
  5. Druk op de button u201caccount verwijderenu201d om je account te verwijderen

Let op: Je xclub eventuele contact punten en berichten komen direct te vervallen na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
curieus (30 jaar) 12 mei 2019
Ik raad xclub.be niet aan Curieus over Xclub.be

Heb aan ieder vrouwke gevraagd of het via een andere weg kon want chatten is wel erg duur als je per bericht betaald. Vaak krijg je ook inhoudsloze berichten in de inbox, berichten die niets zeggen. Ook vaak heel kort met altijd wel weer een nieuwe vraag. xclub.be is een site die waarschijnlijk alleen met fake profielen werkt want de reacties zijn altijd ongeveer van hetzelfde niveau. Zoals ik al zei, de vrouwkes weigeren om op een andere manier verder te gaan. Of ze willen je beter leren kennen en dat na een ruime week chatten. Ik trek er altijd een kleine week chatten voor uit) Of ze vinden het niet veilig om af te spreken, als je vraagt hoe lang dat moet duren dan is er geen passend antwoord te krijgen. Als je een mailadres geeft waar ze ook veilig met mij kunnen communiceren dat wordt daar ook geen gehoor aan gegeven. Ik wil gewoon zekerheid van de vrouwkes waar ik mee chat en dat blijken ze allemaal zot te vinden. Uiteindelijk leiden de gesprekken altijd naar niks, ik vind het niet goed.

auteur van de beoordeling
NederlandseBelg (42 jaar) 11 mei 2019
Ik raad xclub.be niet aan Nederlandsebelg over Xclub.be

Wat een geldklopperij is me dat zeg. Voor elk uitgaand bericht betaal je 1 euro of meer, dus na een gesprek met iemand ben je al gauw 30 euro per dag kwijt en dat is een beetje te zot voor woorden. Dan merk je dat het eigenlijk fake profielen zijn die met je chatten. Ze beginnen je lekker op te geilen met vieze praat en blijven je aan het lijntje houden tot je er iets van zegt. Afspreken met iemand zal dus niet gebeuren, ze draaien rond de pot om toch maar zoveel mogelijk met je te chatten en euro's te verdienen. Na onderzoek kom ik er ook achter dat de foto's die daar op Xclub.be worden gebruikt ook veel op andere sites voorkomen. Als je dan ook niet wil meewerken op een andere manier van contact onderhouden dan heb je het bij mij wel gedaan. Dan ben je niet echt! Ben meer dan 100 euro kwijt en ben nooit in de buurt van een date gekomen. Let dus goed op waar u aan begint, voor je het weet ben je 100 euro lichter en voel je jezelf behoorlijk opgelicht. Heb mijn lesje wel geleerd... Groet Nederlandse Belg.