logo 123flirt.be

123flirt.be

Niet tevreden over 123flirt.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gemodereerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

123flirt fake? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

123flirt review

123flirt is een casual dating website met fictieve profielen die door deze site zelf zijn aangemaakt. De berichtjes die je binnen krijgt worden in vrijwel alle gevallen zowel verstuurd als beantwoord door eigen chatters die daarvoor een commissie over de door hun berichten ontvangen. Deze berichten centrales weten precies hoe ze jou kunnen verleiden om op hen te reageren, want zodra je op zo een bericht wilt reageren moet je hiervoor meer dan u00e9u00e9n euro betalen per bericht dat je verstuurd. Vervolgens moet je vaak ook gelijk een dure credit bundel aanschaffen van ten minste meer dan zeventien euro tot tegen de u20ac220 euro per creditpakket. Hoe de creditpakket des te lager de kosten per verstuurd berichtje. Desondanks betaal je bij de meest dure credit-pakket nog gewoon minimaal 1 euro 10 per verstuurd bericht. Bij de laagste creditpakket betaal je maar liefst u20ac1,75 per chatbericht. Daarna is het bij bijna alle profielen onmogelijk om echte afspraakjes te scoren al laten ze vaak overkomen dat dat gewoon kan.

Ingeschreven op 123flirt.be?

Dus ben je lid van 123flirt, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor erotische dating zonder fictieve gebruikers. Uiteraard hebben onze experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor 123flirt.be. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om uit te lokken om te betalen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke erotische datingwebsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

123flirt account verwijderen

Meestal maken dit soort seks datingsites het gebruikers zowat onmogelijk om je account te verwijderen. Natuurlijk wisten de datingexperts de juiste stappen te vinden om je hier uit te schrijven. Je 123flirt account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Vervolgens ga je direct naar: "http://123flirt.be/userExtra/deactivate".
  3. Vul je email adres/wachtwoord in en geef een reden voor afmelding.
  4. Druk op de knop "Afmelden" om je profiel te verwijderen
  5. Let op! Hierna vragen ze je toestemming om je e-mailadres te bewaren om je na het uitschrijven op de hoogte te kunnen houden. Druk op de knop "ANNULEREN" om jouw account +e-mailadres gegevens definitief te verwijderen uit hun database.

Let op: Je 123flirt eventuele contact punten en berichten ben je wel kwijt na het verwijderen van je account!