logo affaireradar.be

affaireradar.be

Niet tevreden over affaireradar.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gecreu00eberd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Een hoge vergoeding betalen voor ieder verzonden bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Affaireradar fake of echt? u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Affaireradar review

affaireradar.be is een casual datingsite dat gebruik maakt van door hun zelf aangebrachte nep profielen. Dit wordt tevens ook bevestigd beneden aan de website verborgen tussen de slecht zichbare tekst. Zo wordt er benoemd: "De profielen op affaireradar zijn fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Bij het beantworden van chat berichten moet je kosten betalen per bericht. Daarbij worden alle reacties die je ontvangt geautomatiseerd verstuurd door hun zelf. Wanneer je op zo een chat reageerd wordt dit chatbericht gevoerd met een betaalde chatoperator. Deze chatters krijgen vaak een x percentage per berichtje dat ze ontvangen of versturen. Waarschijnlijk word je direct na de registratie overvallen door de soms honderden berichten van zelf gemaakte leden. Hierbij gaat het vooral om goed uitziende vrouwen.

Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal de gedachte te geven veel interesse in je te hebben, en daarbij een date in de planning. Natuurlijk is het hebben van echte afspraakjes niet mogelijk is! De prijzen voor het versturen van chat berichtjes zijn op zijn goedkoopst 0,75 euro per chatbericht. Voordat je kunt reageren moet je dan wel credits vooruitbetalen van minimaal u20ac74,99. Anders kost het je al gemakkelijk meer dan u20ac1,- per berichtje. Vervolgens is het nooit mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen met de gebruikers op affaireradar. Al poberen ze meestal de indruk te wekken dat ze juist wel je te willen ontmoeten. Daarentegen hebben deze profielen als enige doel om jou zo lang mogelijk je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op affaireradar.be?

Ben je al een gebruiker van affaireradar, dan raden wij je aan om je daar ook meteen weer af te melden. Bovendien bestaan er wel betrouwbaardere alternatieven waar je wel echte erotische dates kunt hebben. Daarnaast hebben experts alvast een overzicht gemaakt en uit meer dan 2500 erotische datingsites de beste alternatieven voor affaireradar.be gevonden. Volgens onze experts maken deze datingsites nooit gebruik van neppe profielen of betaalde chatters. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sexdating met echte gebruikers.