logo afrit69.be

afrit69.be

Niet tevreden over afrit69.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden gemodereerd door de dating site zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor ieder verzonden bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Afrit69 nep? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

afrit69 review

afrit69 is een erotische dating site dat gebruik maakt van fictieve profielen die door hen zelf worden gecreu00eberd. De berichtjes op je account worden bijna allemaal geschreven door chatoperators die daarvoor betaald krijgen. Deze chatters weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op zo een berichtje wilt antwoorden moet je hiervoor een bedrag betalen per bericht. Daarnaast moet je ook meteen een heel creditpakket inkopen van minstens meer dan 17 euro tot u20ac219,50 . Hoe prijziger het aankoop bedrag des te lager de kosten per bericht. Desondanks zijn de kosten met de meest dure creditpakket nog gewoon minimaal 1 euro 10 per reactie. Bij de meest voordelige creditbundel betaal je al een euro vijfenzeventig per bericht. Ten slotte is het nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen met de profielen op deze datingwebsite al doen ze vaak genoeg overkomen dat dat gewoon kan.

Ingeschreven op Afrit69.be?

Dus ben je aangemeld op afrit69, dan is ons advies om je hier ook meteen weer af te melden en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seks dating zonder gemodereerde leden. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor afrit69.be. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende dates met echte gebruikers. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om een creditpakket te laten kopen. Op deze manier kun je erachter komen welke van deze datingwebsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

afrit69 uitschrijven

Vaak maken dit soort dating sites het hun leden zowat onmogelijk om je account te verwijderen. Tevens kun je er niks over terug vinden op de veel gestelde vragen pagina. Je afrit69 profiel verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Daarna klik op het kleine driehoekje wat omlaag wijst, rechts van je profielfoto gebruikersnaam rechtsboven van de pagina. Je ziet nu extra opties{ waaronder , klik in dit menu op de optie u201cInstellingenu201d.
  3. Op de instellingen pagina scroll je helemaal naar beneden. Klik vervolgens onderin op de knop met de tekst: u201cMijn account en profiel verwijderenu201d.
  4. Geef een reden voor afmelding.
  5. Druk op de button u201caccount verwijderenu201d om je registratie te verwijderen

Let op: Je afrit69 eventuele tegoed en berichtjes raak je wel direct kwijt hierna!