logo anoniemsex.be

anoniemsex.be

Niet tevreden over anoniemsex.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden aangemaakt door de beheerders zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Anoniemsex nep? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

anoniemsex review

anoniemsex is een datingwebsite met daarop fake profielen die door hen zelf worden aangemaakt. De reacties die je ontvangt worden in bijna alle gevallen zowel verstuurd als beantwoord door eigen chatters die daarvoor betaald krijgen. Deze chatters weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op een van deze berichten wilt reageren moet je daarvoor meer dan u00e9u00e9n euro betalen per bericht dat je verstuurd. Daarnaast moet je vaak ook eerst een dure credit bundel aanschaffen van minimaal u20ac17,50 tot tegen de u20ac220 euro . Hoe duurder de creditbundel des te lager de uitgaven per chatbericht. Anderzijds zijn de kosten bij de meest dure creditpakket als nog ruim u00e9u00e9n euro per chatbericht. Bij de meest voordelige aankoop betaal je maar liefst 1,75 euro per verstuurd bericht. Jammer genoeg is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke dates te krijgen al wekken ze meestal de indruk dat dit wel gewoon kan.

Ingeschreven op Anoniemsex.be?

Dus ben je een van de gebruikers van anoniemsex, dan is ons advies om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor sex dating zonder gemodereerde leden. Bovendien hebben onze experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor anoniemsex.be. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte dames. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke van deze erotische datingsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

anoniemsex account verwijderen

Vaak maken dit soort erotische dating websites het gebruikers zo onbegrijpelijk mogelijk om je account te verwijderen. Bovendien lees je over terug op de veel gestelde vragen pagina. Je anoniemsex account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Vervolgens druk op het kleine pijltje omlaag, aan de zijkant van je profielfoto acountnaam rechtsboven van je scherm. Er verschijnt nu een extra menu{ waaronder u201cInstellingenu201d, ga naar die pagina.
  3. Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden. Klik vervolgens op de knop u201cMijn account en profiel verwijderenu201d.
  4. Selecteer nu alleen nog de reden waarom je je wilt uitschrijven.
  5. Druk op de button u201caccount verwijderenu201d om je account te verwijderen

Let op: Je anoniemsex eventuele credits en chat gesprekken raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je account!