logo bdsmsex.be

bdsmsex.be

Niet tevreden over bdsmsex.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gecreu00eberd door bdsmsex.be zelf Not Safe!
  • Een hoge vergoeding betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Bdsmsex een fake site? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

bdsmsex review

bdsmsex is een dating site dat gebruik maakt van fictieve profielen die zij zelf hebben gecreu00eberd. De chat berichten op je account worden zowat allemaal verstuurd en beantwoord door eigen chatters die daarvoor betaald krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe ze jou kunnen aanzetten om op hen te reageren, want zodra je op deze chatberichten wilt ingaan moet je hiervoor een vergoeding betalen per bericht. Hiervoor moet je dan ook gelijk een hele credit bundel inkopen van op z'n minst u20ac 17,50- tot en met bijna 220 euro . Hoe prijziger het aankoop bedrag des te lager de uitgaven per chatbericht. Niettemin betaal je met de duurste creditpakket als nog gewoon minimaal 1 euro 10 per berichtje. Bij de laagste creditpakket kost het je zomaar een euro vijfenzeventig per verstuurd bericht. Vervolgens is het nooit mogelijk om echte afspraakjes te regelen al wekken ze bijna altijd de indruk dat het wel zo is.

Ingeschreven op Bdsmsex.be?

Toevallig een gebruiker van bdsmsex? Wij raden je aan om je daar meteen uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betere opties voor seksdating zonder nep leden. Bovendien hebben experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor bdsmsex.be. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende dates met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze datingwebsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

bdsmsex profiel verwijderen

Meestal maken sites als deze het jou vrijwel onmogelijk om je er uit te schrijven. Daarentegen wisten de datingexperts de eenvoudigste manier te vinden om je bdsmsexprofiel te verwijderen. Om je account te verwijderen kun je de stappen hieronder volgen:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Als tweede ga je naar de directe link: "http://bdsmsex.be/userExtra/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres/wachtwoord in en geef een reden voor afmelding.
  4. Druk op de knop "Afmelden" om je lidmaatschap definitief te verwijderen
  5. Belangrijk! Hierna vragen ze toestemming om je e-mail-adres te gebruiken om je zodoende op de hoogte te kunnen stellen. Klik op "Annuleren" om jouw account +e-mail-adres gegevens geheel te laten verwijderen uit hun database.

Let op: Je bdsmsex eventuele contact punten en berichten komen direct te vervallen na het verwijderen van je account!