logo beminme.be

beminme.be

Niet tevreden over beminme.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden ontwikkeld door deze website zelf Not Safe!
  • Een hoge vergoeding betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Beminme alternatief! u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

Beminme review

Beminme is een neppe sex dating site die gebruik maken van door hunzelf ontwikkelde nep profielen. Tevens worden reacties verstuurd en beantwoord door ingehuurde chatoperators die veelal betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je aanmelding overspoeld met veel reacties van deze gemodereerde leden, waarbij het meestal gaat om mooie vrouwen. Bovendien proberen deze profielen je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen regelen. Wanneer je op een van deze chatberichten wil reageren moet je hiervoor per bericht betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket inkopen waardoor je minimaal u20ac10,- een bundel moet inkopen. Deze creditpakketten lopen op tot de tweehonderdvijftig euro per transactie, en hoe hoger je in u00e9u00e9n keer koopt hoe minder je hoeft te betalen. Desondanks is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke dates te krijgen, al doen ze bijna altijd overkomen dat ze dit heel graag willen.

Ingeschreven op Beminme.be?

Toevallig een gebruiker van beminme? Wij adviseren je om je hier profiel te verwijderen en om het gewoon te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor erotische dating zonder fictieve gebruikers. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor beminme.be. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dates met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je tegoed te laten betalen. Op deze manier kun je erachter komen welke van deze casual dating sites het beste past bij wat je zoekt.

beminme account verwijderen

Om jouw profiel op beminme te verwijderen kun je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Als eerste moet je inloggen op account daar.
  2. Daarna klik je op het kopje "Help".
  3. Scroll naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (directe link "beminme.be/uitschrijven").
  4. Als laatst krijg je de bevestigingsmail om je inschrijving direct te verwijderen. Na het drukken op de bevestigingslink is je registratie officieel verwijderd.

Let op: Je beminme eventuele tegoed en chat gesprekken ben je dan wel direct kwijt hierna!