logo bicupid.be

bicupid.be

Niet tevreden over bicupid.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden gemodereerd door bicupid zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Bicupid alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Bicupid review

Bicupid is een neppe datingwebsite met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Daarnaast worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je kort na je aanmelding overrompelt met tientallen chatberichten van deze neppe leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om dames. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een van deze chatberichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket kopen waardoor je op z'n minst voor tien euro een creditpakket moet aanschaffen. Deze bedragen lopen op tot en met de u20ac200,- per transactie, en hoe meer je in u00e9u00e9n keer koopt des te minder je per berichtje betaald. Vervolgens is het niet mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op bicupid.be?

Dus ben je aangemeld op bicupid, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het beter te proberen bij de betere alternatieven voor casual dating zonder nep profielen. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor bicupid.be. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke casual dating sites het beste past bij wat je zoekt.

bicupid profiel verwijderen


Je bicupid account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Klik rechtsbovenin op het kopje "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "bicupid.be/delete_account").

  4. Druk dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt compleet verwijderd.

Let op: Je bicupid eventuele contact punten raak je wel na het verwijderen van je profiel!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Laurent (67 jaar) 08 mei 2019
Ik raad bicupid.be niet aan Laurent over Bicupid.be

Het bedrijf zit in Holland en zal gerund worden door Hollanders en dit riekt naar zever. De pakketten zijn ook extreem duur en het lijkt er sterk op dat ze je daar aan de praat zullen houden om je zo te verleiden tot nog meer kredieten te kopen. Ik vertrouw bi cupid dus echt niet, ik vind het curieus. Voor mijn gevoel is alles fake.