logo blotedames.be

blotedames.be

Niet tevreden over blotedames.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn ontwikkeld door de datingsite zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen per verzonden bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Blotedames een fake site? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

blotedames review

blotedames is een datingwebsite met daarop neppe profielen die zij zelf hebben gemodereerd. De chatberichten op je account worden in bijna alle gevallen zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe ze jou kunnen verleiden om op hen te reageren, want zodra je op zo een bericht wilt reageren moet je hiervoor een vergoeding betalen per bericht. Daarnaast moet je dan direct meerdere credits inkopen van minimaal meer dan zeventien euro tot bijna u20ac220 . Hoe groter de creditpakket des te lager de prijs per verstuurd credtis. Niettemin zijn de kosten met het grootste creditpakket nog gewoon meer dan 1 euro per berichtje. Bij de goedkoopste creditbundel betaal je tot u20ac 1,75 per bericht. Echter is het bij bijna alle profielen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te hebben via deze datingwebsite al doen ze vaak genoeg overkomen dat dit gewoon kan.

Ingeschreven op Blotedames.be?

Toevallig lid van blotedames? Wij adviseren je om je daar meteen af te melden en om het beter te gaan proberen bij de betere website voor casual dating zonder gemodereerde gebruikers. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor blotedames.be. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dating met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditpakket te laten kopen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.

blotedames uitschrijven

Meestal maken dit soort erotische dating websites het je bijna onmogelijk om je profiel te verwijderen. Desondanks wisten de datingexperts de eenvoudigste manier te vinden om je hier uit te schrijven. Je blotedames profiel verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Daarna ga je direct naar: "http://blotedames.be/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres in waarmee je bent aangemeld.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je account definitief te verwijderen

Let op: Je blotedames eventuele credittegoed en berichtjes ben je wel kwijt na het deactiveren van je account!