logo budgetsex.be

budgetsex.be

Niet tevreden over budgetsex.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden gemaakt door budgetsex.be zelf Not Safe!
  • Een (hoog) vast bedrag betalen per verzonden bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Budgetsex fake? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

budgetsex review

budgetsex is een dating site die gebruik maken van fictieve profielen die zij zelf hebben ontwikkeld. De berichtjes die je binnen krijgt worden vrijwel altijd geschreven door eigen chatters die daarvoor betaald krijgen. Deze berichten centrales zijn getraind om een chatgesprek tot stand te kunnen houden, want wanneer je op een van hun chatberichten wilt antwoorden moet je daarvoor een bedrag betalen per bericht. Daarvoor moet je gelijk een dure credit bundel betalen van op z'n minst 17,50 euro, oplopend tot aan de 219,50 euro per aankoop. Hoe duurder de credit pakket des te lager de uitgaven per verstuurd berichtje. Anderzijds betaal je bij de hoogste creditpakket nog gewoon minimaal 1 euro 10 per reactie. Bij een creditbundel kost het je 1,75 euro per bericht. Uiteraard is het bij alle profielen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen al laten ze veelal overkomen dat het juist wel kan.

Ingeschreven op Budgetsex.be?

Toevallig aangemeld op budgetsex? Ons advies is om je hier meteen uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betere website voor erotische dating zonder fake leden. Uiteraard hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor budgetsex.be. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdating met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om credit tegoed te laten aanschaffen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke casual dating websites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

budgetsex profiel verwijderen

Meestal maken sites als deze het jou zowat onmogelijk om je hier uit te schrijven. Bovendien leggen ze er niks over uit tussen de veel gestelde vragen. Om je account te verwijderen kun je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op de website, met je E-mail adres en wachtwoord.
  2. Daarna klik op het kleine pijltje naar benden, naast je profielfoto of naam in de rechter bovenhoek van je scherm. Je ziet nu een menu{ waaronder , klik in dit menu op u201cInstellingenu201d.
  3. Op de pagina die verschijnt scroll je helemaal naar de onderkant van de pagina. Klik daarna onderin op de knop met de tekst: u201cMijn account en profiel verwijderenu201d.
  4. Geef aan waarom je je wilt uitschrijven.
  5. Druk op de button u201caccount verwijderenu201d om je lidmaatschap definitief stop te zetten

Let op: Je budgetsex eventuele tegoed en berichten geschiedenis ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je account!