logo buurvrouwsex.be

buurvrouwsex.be

Niet tevreden over buurvrouwsex.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn aangemaakt door de dating site zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Buurvrouwsex een fake site? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

buurvrouwsex review

\r\n

buurvrouwsex is een dating site met voornamelijk neppe profielen die door hen zelf zijn gemodereerd. De reacties op je account worden voornamelijk zowel verstuurd als beantwoord door eigen chatters die daarvoor betaald krijgen. Deze chatoperators zijn getraind om een chatgesprek tot stand te kunnen houden, want wanneer je op zo een berichtje wilt ingaan moet je daarvoor een bedrag betalen per verstuurd bericht. Daarnaast moet je in de meeste gevallen ook direct credits vooruitbetalen van minimaal 17,50 euro, oplopend tot tegen de u20ac220 . Hoe duurder het aankoop bedrag des te lager de kosten per berichtje. Aan de andere kant betaal je met de duurste creditbundel als nog minimaal 1 euro 10 per chatbericht. Bij de meest voordelige aankoop betaal je al een euro vijfenzeventig per berichtje. Ten slotte is het onmogelijk om fysieke dates te regelen al zeggen ze veelal dat dat wel mogelijk is.\r\n

\r\n

Ingeschreven op Buurvrouwsex.be?

\r\n

Dus ben je een van de profielen op buurvrouwsex, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere opties voor casual dating zonder fake profielen. Bovendien hebben onze experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor buurvrouwsex.be. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je erachter komen welke van deze sexdating sites het beste alternatief is voor jou.

"

buurvrouwsex profiel verwijderen

Vaak maken sites als buurvrouwsex.be het de gebruiker bijna onmogelijk om je profiel te verwijderen. Daarnaast kun je er niks over terug vinden bij de veel gestelde vragen. Je buurvrouwsex profiel verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website, met je E-mail adres en wachtwoord.
  2. Daarna klik op het kleine pijltje naar benden, aan de zijkant van je profielfoto acountnaam in de rechter bovenhoek van je scherm. Je ziet nu een extra menu{ waaronder , klik in dit menu op u201cInstellingenu201d.
  3. Op de instellingen pagina scroll je helemaal naar de onderkant van de pagina. Klik daarna onderin op de knop u201cMijn account en profiel verwijderenu201d.
  4. Geef aan waarom je je wilt uitschrijven.
  5. Druk op de knop u201caccount verwijderenu201d om je account definitief te verwijderen

Let op: Je buurvrouwsex eventuele contact punten en berichtjes gaan verloren na deze aktie!

","safe":"0