logo cardate.be

cardate.be

Niet tevreden over cardate.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn ontwikkeld door deze website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen bij elk verzonden bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Cardate nep? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

cardate review

cardate is een casual dating site dat gebruik maakt van nep profielen die door deze site zelf zijn ontwikkeld. De chat berichten op je account worden in vrijwel alle gevallen zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze berichten centrales weten precies hoe ze jou kunnen overhalen om op hen te reageren, want zodra je op een van hun berichten wilt antwoorden moet je daarvoor een bedrag betalen per berichtje. Daarnaast moet je in de meeste gevallen gelijk een dure credit bundel vooruitbetalen van minstens 17,50 euro tot tegen de u20ac220 per creditpakket. Hoe hoger het aankoop bedrag des te lager de kosten per verstuurd chatbericht. Anderzijds betaal je met de meest dure creditpakket als nog gewoon ruim u00e9u00e9n euro per bericht dat je verstuurd. Bij een aankoop kost het je u20ac 1,75 per bericht. Ten slotte is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om echte dates te regelen al zeggen ze veelal dat het gewoon kan.

Ingeschreven op Cardate.be?

Toevallig een van de gebruikers van cardate? Ons advies is om je daar meteen af te melden en het eens te proberen bij de betere website voor seks dating zonder fictieve profielen. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor cardate.be. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sexdates met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om tegoed te laten kopen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke van deze datingsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

cardate profiel verwijderen

Meestal maken sites als deze het gebruikers zo lastig als mogelijk om je account te verwijderen. Uiteraard wisten onze datingexperts de beste weg te vinden om je profiel te kunnen verwijderen. Om je cardate account op te zeggen kun je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Daarna ga je direct naar: "http://cardate.be/user/area/deactivate".
  3. Vul je email adres in waarmee je je hebt geregistreerd.
  4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je account te verwijderen

Let op: Je cardate eventuele credits en chat berichten ben je dan wel direct kwijt hierna!