logo cheaten.be

cheaten.be

Niet tevreden over cheaten.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn aangemaakt door cheaten zelf Not Safe!
  • Een (hoog) vast bedrag betalen per verzonden bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Cheaten alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Cheaten review

Cheaten is een neppe datingsite met door hun zelf ontwikkelde nep profielen. Daarbij worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je aanmelding overspoeld met overdreven veel berichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke meiden. Bovendien proberen ze je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op een van deze berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per bericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket kopen waardoor je ten minste voor tien euro een bundel moet aanschaffen. Deze creditbundels lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe hoger je koopt hoe minder je per berichtje betaald. Echter is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te krijgen, al beweren ze bijna altijd dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op cheaten.be?

Dus ben je een gebruiker van cheaten, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betere opties voor seks dating zonder gemodereerde profielen. Bovendien hebben onze experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor cheaten.be. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om aan het lijntje te houden. Hierdoor kun je erachter komen welke van deze datingsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

cheaten account verwijderen


Je cheaten account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op het kopje "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "cheaten.be/delete_account").

  4. Druk daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt geheel verwijderd.

Let op: Je cheaten eventuele contact punten komen direct te vervallen hierna!