logo club-match.be

club-match.be

Niet tevreden over club-match.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Club-match alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Club-match review

Club-match is een neppe dating website met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarbij worden de berichten verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je aanmelding overrompelt met tientallen berichtjes van deze fake leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende vrouwen. Bovendien proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een van die berichten wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht een vergoeding. Daarvoor moet je een bundel inkopen waarmee je minstens tien euro een bundel moet inkopen. Deze creditbundels lopen op tot u20ac200,00 per creditbundel, en hoe meer je neemt des te minder je per bericht moet betalen. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te scoren, al beweren ze in de meeste gevallen dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op club-match.be?

Dus ben je ingeschreven op club-match, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer af te melden en om het beter is te proberen bij de betere aanbieders voor seksdating zonder gemodereerde gebruikers. Daarnaast hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor club-match.be. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende dates met echte gebruikers. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke van deze datingwebsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

club-match uitschrijven


Je club-match account verwijderen doe je als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op de knop "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "club-match.be/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw profiel wordt permanent verwijderd.

Let op: Je club-match eventuele tegoed raak je wel hierna!