logo contactklik.be

contactklik.be

Niet tevreden over contactklik.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gecreu00eberd door de website zelf Not Safe!
  • Een hoge vergoeding betalen voor ieder verzonden bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Contactklik alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Contactklik review

Contactklik is een fictieve dating website met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarbij worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatters die veelal een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je rap na je registratie overrompelt met soms honderden berichtjes van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het meestal gaat om sexy meiden. Niettemin proberen ze je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een date te willen regelen. Wanneer je op een van die chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht geld. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel kopen waarmee je ten minste u20ac10,- credits moet nemen. Deze prijzen lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe meer je in u00e9u00e9n keer koopt hoe minder je per credit moet betalen. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al laten ze meestal overkomen dat ze het wel willen.

Ingeschreven op contactklik.be?

Dus ben je een van de gebruikers van contactklik, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en om het beter te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor erotische dating zonder fictieve profielen. Bovendien hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor contactklik.be. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke sexdating websites de beste keuze is voor wat je zoekt.

contactklik account verwijderen


Je contactklik account verwijderen doe je als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechtsbovenin op het kopje "Help".
  3. wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "contactklik.be/delete_account").

  4. Klik daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw account wordt geheel verwijderd.

Let op: Je contactklik eventuele credits vervallen direct hierna!