logo date4two.be

date4two.be

Niet tevreden over date4two.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden gecreu00eberd door de datingsite zelf Not Safe!
  • Een (hoog) vast bedrag betalen per verzonden bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Date4two alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Date4two review

Date4two is een neppe dating website met door hun zelf gemodereerde fake profielen. Daarnaast worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je direct na je inschrijving overrompelt met veel chatberichten van deze fictieve profielen, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke dames. Daarnaast proberen ze je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen hebben. Zodra je op zo'n chatberichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht u20ac1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel aanschaffen waarmee je minimaal 10 euro een creditbundel moet betalen. Deze prijzen lopen op tot u20ac200,00 per creditpakket, en hoe meer je aanschaft des te minder je per bericht moet betalen. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke dates te hebben, al doen ze meestal overkomen dat ze dit wel graag willen.

Ingeschreven op date4two.be?

Dus ben je een gebruiker van date4two, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het eens te gaan proberen bij de betere alternatieven voor sex dating zonder nep gebruikers. Tevens hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor date4two.be. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte dames. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chat operators die je proberen om een creditpakket te laten aanschaffen. Hierdoor kun je erachter komen welke van deze datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

date4two profiel verwijderen


Je date4two account verwijderen doe je als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechtsbovenin op de button "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "date4two.be/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw account wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je date4two eventuele tegoed raak je wel na het verwijderen van je account!