logo dategent.be

dategent.be

Niet tevreden over dategent.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn aangemaakt door de dating site zelf Not Safe!
  • Een (hoog) vast bedrag betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Dategent alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Dategent review

Dategent is een neppe dating site met door hun zelf gemaakte nep profielen. Tevens worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je direct na je registratie overspoeld met veel reacties van deze gemodereerde leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om knappe vrouwen. Niettemin proberen ze je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een berichtjes wil reageren moet je hiervoor per chatbericht een bedrag betalen. Om te kunnen reageren moet je credits aanschaffen waarmee je minstens 10 euro een bundel moet nemen. Deze bedragen lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe grotere bundel je aanschaft hoe minder je per credit betaald. Daarna is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte ontmoetingen te hebben, al doen ze vaak overkomen dat ze dit maar al te graag willen.

Ingeschreven op dategent.be?

Dus ben je een van de leden van dategent, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer af te melden en het eens te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor casual dating zonder nep leden. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor dategent.be. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdating met echte dames. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditpakket te laten kopen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke datingsites het beste past bij wat je zoekt.

dategent uitschrijven


Je dategent account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op de link "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "dategent.be/delete_account").

  4. Druk daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw account wordt verwijderd.

Let op: Je dategent eventuele credits raak je wel na het deactiveren van je account!