logo datemijnu.be

datemijnu.be

Niet tevreden over datemijnu.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gemodereerd door deze website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Datemijnu fake? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

datemijnu review

datemijnu is een sex datingsite met neppe profielen die door deze website zelf zijn toegevoegd. De berichten die je binnen krijgt worden bijna allemaal zowel verstuurd als beantwoord door chat operators die daarvoor betaald krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op zo een chatbericht wilt reageren moet je hiervoor een bedrag betalen per verstuurd bericht. Daarvoor moet je meestal eerst een hele credit bundel aanschaffen van minstens meer dan u20ac17,-, oplopend tot ruim over de 200 euro . Hoe het aankoop bedrag des te lager de uitgaven per verstuurd berichtje. Aan de andere kant zijn de kosten met de hoogste credit-pakket als nog wel u20ac1,10 per berichtje. Bij de goedkoopste aankoop betaal je tot 1,75 euro per berichtje. Uiteindelijk is het bij alle profielen nooit mogelijk om offline afspraakjes te scoren via deze dating site al zeggen ze veelal dat dit juist wel kan.

Ingeschreven op Datemijnu.be?

Dus ben je een van de leden van datemijnu, dan is ons advies om je hier ook weer uit te schrijven en het eens te gaan proberen bij de betere aanbieders voor casual dating met echte profielen. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor datemijnu.be. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chat operators die je proberen om geld af te troggelen. Kortom zo kun je erachter komen welke datingsites het beste past bij wat je zoekt.

datemijnu profiel verwijderen

Meestal maken sites als datemijnu.be het hun gebruikers bijna onmogelijk om je profiel te verwijderen. Tevens vermelden ze niks op de veel gestelde vragen pagina. Je datemijnu profiel verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op datemijnu.be.
  2. Vervolgens klik op het kleine pijltje omlaag, rechts van je profielfoto gebruikersnaam in de rechter bovenhoek van je scherm. Je krijgt nu meer opties{ waaronder , klik in dit menu op de optie u201cInstellingenu201d.
  3. Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden. Klik onderin op de button u201cMijn account en profiel verwijderenu201d.
  4. Geef een reden voor afmelding.
  5. Druk op de knop u201caccount verwijderenu201d om je lidmaatschap definitief stop te zetten

Let op: Je datemijnu eventuele contact punten en chat gesprekken gaan verloren na deze aktie!