logo datespeurders.be

datespeurders.be

Niet tevreden over datespeurders.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gemaakt door de datingsite zelf Not Safe!
  • Een (hoog) vast bedrag betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Datespeurders fake of echt? u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Datespeurders review

datespeurders.be is een casual dating site wat gebruik maakt van door hun zelf gemaakte fake profielen. Dit schrijven ze beneden aan hun website verstopt in het midden van de lastig te lezen tekst. Zo schrijven ze: "De profielen op datespeurders zijn fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Voor het versturen van berichtjes moet je een vast bedrag betalen per bericht. Tevens worden berichtjes die je binnen krijgt automatisch verstuurd door bots. Zodra je daarop in gaat wordt het berichtje beantwoord door een betaalde chatoperator. Deze personen krijgen over het algemeen een commissie per berichtje dat ze versturen of ontvangen. Tevens word je direct na de aanmelding overspoeld door de tig tallen berichtjes van deze fictieve gebruikers. Tevens gaat het meestal om aantrekkelijke vrouwen.

Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het idee te geven erg veel interesse in jou te hebben, en daarbij een afspraakje in de planning. Natuurlijk is het hebben van fysieke afspraakjes niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden van berichtjes zijn minimaal 75 eurocent per berichtje. Daarvoor moet je dan wel gelijk een creditpakket vooruitbetalen van minimaal u20ac74,99. Anders betaal je al gemakkelijk u00e9u00e9n euro per berichtje. Uiteraard is het in alle gevallen nooit mogelijk om fysieke dates te regelen met de gebruikers van datespeurders. Al poberen ze vaak de indruk te wekken dat ze wel graag je te willen ontmoeten. Daarentegen hebben deze chatoperators als enige doel om je zo lang als mogelijk je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op datespeurders.be?

Heb je je toch geregistreerd datespeurders, dan is ons advies om je daar ook direct weer uit te schrijven. Daarentegen bestaan er wel betrouwbaardere opties waar je wel echte seksdates kunt hebben. Daarnaast hebben onze experts alvast een lijst gemaakt en uit meer dan 2000 casual datingsites de beste alternatieven voor datespeurders.be geselecteerd. Zoals je kunt verwachten maken deze aanbieders geen gebruik van neppe profielen of chat operators. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende dates met echte profielen.