logo erobook.be

erobook.be

Niet tevreden over erobook.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden gecreu00eberd door de dating site zelf Not Safe!
  • Een (hoog) vast bedrag betalen voor elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Erobook nep! u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

Erobook review

Erobook is een fake datingwebsite die gebruik maken van zelf gemaakte fictieve profielen. Tevens worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door eigen berichten centrales die veelal een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je direct na je inschrijving overspoeld met soms honderden berichtjes van deze fake gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie dames. Daarnaast proberen ze je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen plannen. Zodra je op zo'n chatberichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht vele euro's betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je ten minste voor tien euro een creditbundel moet nemen. Deze creditbundels lopen op tot over de 250 euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je aanschaft des te minder je hoeft te betalen. Uiteraard is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te hebben, al laten ze vaak genoeg overkomen dat ze dit heel graag willen.

Ingeschreven op Erobook.be?

Toevallig een van de gebruikers van erobook? Ons advies is om je hier per direct profiel te verwijderen en het eens te gaan proberen bij de betere aanbieders voor casual dating met echte profielen. Daarnaast hebben onze experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor erobook.be. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dates met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je credit tegoed te laten kopen. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke van deze erotische datingsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

erobook account verwijderen

Om jouw lidmaatschap op erobook te verwijderen moet je de volgende stappen volgen:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op je account.
  2. Als tweede klik je op het kopje "Help".
  3. Ga wat naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (directe link "erobook.be/uitschrijven").
  4. Als laatst krijg je de bevestigingsmail om je lidmaatschap permanent te verwijderen. Na het drukken op de link is jouw registratie definitief verwijderd.

Let op: Je erobook eventuele contact punten en chat gesprekken gaan verloren hierna!