logo fdating.be

fdating.be

Niet tevreden over fdating.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden gemodereerd door de dating site zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen bij elk verzonden bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Fdating een fake site? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

fdating review

fdating is een casual datingsite dat gebruik maakt van fake profielen die door hen zelf zijn ontwikkeld. De berichtjes worden bijna allemaal geschreven door chat operators die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chat operators weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op zo een chatbericht wilt antwoorden moet je hiervoor geld betalen per bericht. Bovendien moet je vaak ook meteen een heel creditpakket aankopen van op z'n minst meer dan zeventien euro, oplopend tot wel bijna 220 euro per transactie. Hoe hoger het aankoop bedrag des te lager de uitgaven per verstuurd berichtje. Niettemin betaal je met de hoogste credit-pakket als nog wel u20ac1,10 per reactie. Bij de meest voordelige aankoop rekenen ze zomaar u20ac 1,75 per verstuurd bericht. Vervolgens is het nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren al laten ze vaak overkomen dat dit wel mogelijk is.

Ingeschreven op Fdating.be?

Toevallig een van de leden van fdating? Ons advies is om je daar ook per direct profiel te verwijderen en het eens te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seksdating zonder gemodereerde gebruikers. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor fdating.be. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sexdates met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je veel geld te laten betalen. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke van deze datingwebsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

fdating profiel verwijderen

Vaak maken dit soort dating sites het hun gebruikers zowat onmogelijk om je profiel te verwijderen. Daarentegen wisten de experts de juiste stappen te vinden om je hier uit te schrijven. Om je fdating account te verwijderen kun je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Vervolgens surf je naar: "http://fdating.be/user/area/deactivate".
  3. Vul je email adres in waarmee je bent aangemeld.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je profiel te verwijderen

Let op: Je fdating eventuele credits en berichten gaan verloren na het verwijderen van je profiel!