logo fetlife.be

fetlife.be

Niet tevreden over fetlife.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn aangemaakt door de dating site zelf Not Safe!
  • Een (hoog) vast bedrag betalen bij elk verzonden bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Fetlife een fake site? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

fetlife review

fetlife is een datingsite die gebruik maken van fake profielen die door hen zelf worden ontwikkeld. De chatberichten die je ontvangt worden bijna allemaal verstuurd en beantwoord door chatoperators die daarvoor een commissie over hun verstuurde berichten ontvangen. Deze chatoperators weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op een van hun berichtjes wilt ingaan moet je hiervoor meer dan u00e9u00e9n euro betalen per bericht. Hiervoor moet je ook eerst een creditpakket aankopen van minstens meer dan u20ac17,-, oplopend tot u20ac219,50 per transactie. Hoe prijziger de creditpakket des te lager de kosten per credtis. Aan de andere kant zijn de kosten met de meest dure creditbundel als nog wel minimaal 1 euro 10 per reactie. Bij een aankoop betaal je zelfs zomaar 1,75 euro per berichtje. Vervolgens is het niet mogelijk om echte dates te scoren al zeggen ze vaak genoeg dat dat wel zo is.

Ingeschreven op Fetlife.be?

Dus ben je een van de profielen op fetlife, dan is ons advies om je hier ook weer uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betere opties voor casual dating zonder nep leden. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor fetlife.be. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdating met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke van deze erotische datingwebsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

fetlife uitschrijven

Vaak maken dit soort dating sites het je bijna onmogelijk om je account te verwijderen. Bovendien vermelden ze niks op de veel gestelde vragen pagina. Om je profiel te verwijderen kun je de stappen hieronder volgen:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar, met je E-mail adres en wachtwoord.
  2. Vervolgens druk op het kleine pijltje omlaag, naast je profielfoto of naam rechtsboven van de website. Je ziet nu extra opties{ waaronder , klik in dit menu op u201cInstellingenu201d.
  3. Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden. Klik op de knop met de tekst: u201cMijn account en profiel verwijderenu201d.
  4. Geef aan waarom je je wilt uitschrijven.
  5. Druk op de knop u201caccount verwijderenu201d om je account te verwijderen

Let op: Je fetlife eventuele contact punten en berichten geschiedenis ben je dan wel direct kwijt na deze aktie!