logo flirtbelgie.be

flirtbelgie.be

Niet tevreden over flirtbelgie.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden gecreu00eberd door de website zelf Not Safe!
  • Een hoge vergoeding betalen voor elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Flirtbelgie alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Flirtbelgie review

Flirtbelgie is een fictieve dating site met door hun zelf gemodereerde fake profielen. Daarnaast worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chatoperators die veelal een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je binnen de kortste keren na je aanmelding overspoeld met soms honderden berichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy meiden. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen hebben. Zodra je op zo'n berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht een vergoeding. Daarvoor moet je een bundel aanschaffen waardoor je op z'n minst tien euro een bundel moet kopen. Deze bundels lopen op tot 200 euro per transactie, en hoe grotere bundel je betaald hoe minder je per bericht moet betalen. Echter is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen, al zeggen ze vaak dat ze dit maar al te graag willen.

Ingeschreven op flirtbelgie.be?

Dus ben je een van de leden van flirtbelgie, dan is ons advies om je hier ook per direct weer af te melden en het eens te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seks dating zonder gemodereerde leden. Tevens hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor flirtbelgie.be. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dating met echte vrouwen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je credits te laten aanschaffen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke van deze erotische datingsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

flirtbelgie uitschrijven


Je flirtbelgie account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op de link "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "flirtbelgie.be/delete_account").

  4. Klik dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw account wordt meteen verwijderd.

Let op: Je flirtbelgie eventuele tegoed raak je wel direct kwijt na deze aktie!