logo flirtchats.be

flirtchats.be

Niet tevreden over flirtchats.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gemodereerd door flirtchats zelf Not Safe!
  • Een hoge vergoeding betalen bij elk verzonden bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Flirtchats alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Flirtchats review

Flirtchats is een fictieve dating site met door hun zelf toegevoegde fictieve profielen. Daarbij worden de chats verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je direct na je aanmelding overspoeld met veel reacties van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om knappe meiden. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen hebben. Zodra je op zo'n chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht u20ac1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket vooruitbetalen waarmee je minstens voor tien euro een creditbundel moet kopen. Deze prijzen lopen op tot u20ac200,00 per creditbundel, en hoe hoger je aanschaft des te minder je per berichtje betaald. Daarna is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke dates te scoren, al beweren ze vaak genoeg dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op flirtchats.be?

Dus ben je lid van flirtchats, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor casual dating zonder gemodereerde gebruikers. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor flirtchats.be. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je veel geld te laten betalen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke van deze erotische datingsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

flirtchats account verwijderen


Je flirtchats account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op de knop "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "flirtchats.be/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw account wordt verwijderd.

Let op: Je flirtchats eventuele credits vervallen direct na het verwijderen van je profiel!