logo flirtfree.be

flirtfree.be

Niet tevreden over flirtfree.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden ontwikkeld door de dating site zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen voor elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Flirtfree fake? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

flirtfree review

flirtfree is een erotische dating site met fictieve profielen die deze website zelf hebben gemodereerd. De berichten die je ontvangt worden in bijna alle gevallen zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators die daarvoor een commissie over de door hun berichten ontvangen. Deze chatoperators weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op een van hun berichtjes wilt reageren moet je daarvoor een bedrag betalen per bericht. Bovendien moet je meestal ook direct een creditpakket kopen van ten minste zeventien euro en vijftig cent tot bijna u20ac220 per transactie. Hoe prijziger de credit pakket des te lager de uitgaven per verstuurd bericht. Aan de andere kant betaal je bij de meest dure credit-pakket nog gewoon ruim u00e9u00e9n euro per reactie. Bij de meest voordelige aankoop betaal je zelfs zomaar u20ac1,75 per chatbericht. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om offline afspraakjes te scoren met de profielen op deze site al laten ze vaak overkomen dat dat gewoon mogelijk is.

Ingeschreven op Flirtfree.be?

Dus ben je een van de profielen op flirtfree, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer af te melden en het eens te gaan proberen bij de betere website voor seksdating zonder fake gebruikers. Uiteraard hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor flirtfree.be. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sexdating met echte dames. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je credits te laten betalen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke van deze datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.

flirtfree profiel verwijderen

Vaak maken sites als flirtfree.be het jou vrijwel onmogelijk om je account te verwijderen. Tevens lees je over terug op de veel gestelde vragen pagina. Om je account op te zeggen moet je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op flirtfree.be, met je E-mail adres en wachtwoord.
  2. Daarna klik op het kleine driehoekje wat omlaag wijst, aan de zijkant van je profielfoto gebruikersnaam in de rechter bovenhoek van je scherm. Er is nu een nieuwe menu zichtbaar{ waaronder de optie u201cInstellingenu201d, klik hierop.
  3. Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden. Klik op de button u201cMijn account en profiel verwijderenu201d.
  4. Geef een reden voor afmelding.
  5. Druk op de knop u201caccount verwijderenu201d om je profiel te verwijderen

Let op: Je flirtfree eventuele tegoed en chat berichten komen direct te vervallen na het verwijderen van je profiel!