logo flirtpunt.be

flirtpunt.be

Niet tevreden over flirtpunt.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn ontwikkeld door flirtpunt.be zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor elk verzonden bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Flirtpunt alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Flirtpunt review

Flirtpunt is een neppe datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Daarnaast worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je inschrijving overladen met overdreven veel berichten van deze fake gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy dames. Bovendien proberen ze je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een van deze berichten wil reageren moet je hiervoor per bericht vele euro's betalen. Daarvoor moet je credits aanschaffen waardoor je op z'n minst voor tien euro een creditbundel moet aanschaffen. Deze bundels lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je betaald des te minder je hoeft te betalen. Vervolgens is het bij al deze profielen nooit mogelijk om offline afspraakjes te hebben, al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op flirtpunt.be?

Dus ben je een gebruiker van flirtpunt, dan raden wij je aan om je hier ook weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betere opties voor erotische dating zonder fictieve profielen. Tevens hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor flirtpunt.be. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sexdates met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je een creditpakket te laten aanschaffen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke van deze casual dating sites het beste past bij wat je zoekt.

flirtpunt account verwijderen


Je flirtpunt account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op de button "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt zie je staan "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "flirtpunt.be/delete_account").

  4. Klik daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw account wordt definitief verwijderd.

Let op: Je flirtpunt eventuele credits komen direct te vervallen na het verwijderen van je account!