logo flirtsex.be

flirtsex.be

Niet tevreden over flirtsex.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden gemaakt door flirtsex.be zelf Not Safe!
  • Een (hoog) vast bedrag betalen voor ieder verzonden bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Flirtsex alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Flirtsex review

Flirtsex is een fake datingsite met door hun zelf gemaakte fictieve profielen. Daarbij worden de chats verstuurd en beantwoord door chatters die vaak een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je rap na je aanmelding overrompelt met tientallen berichtjes van deze fake leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie meiden. Bovendien proberen ze je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een van die berichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht geld. Om te kunnen reageren moet je credits vooruitbetalen waarmee je minstens tien euro een bundel moet betalen. De kosten lopen op tot u20ac200,00 per transactie, en hoe hoger je aanschaft hoe minder je hoeft te betalen. Daarna is het bij al deze profielen niet mogelijk om offline afspraakjes te hebben, al laten ze veelal overkomen dat ze dit maar al te graag willen.

Ingeschreven op flirtsex.be?

Dus ben je een van de profielen op flirtsex, dan is ons advies om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het eens te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seks dating met echte leden. Uiteraard hebben experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor flirtsex.be. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sexdates met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je uit te lokken om te betalen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke van deze erotische datingsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

flirtsex profiel verwijderen


Je flirtsex account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechts boven op de button "Help".
  3. wat omlaag komt zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "flirtsex.be/delete_account").

  4. Druk daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw profiel wordt direct verwijderd.

Let op: Je flirtsex eventuele credits ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!