logo geile-meisjes.be

geile-meisjes.be

Niet tevreden over geile-meisjes.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn ontwikkeld door geile-meisjes.be zelf Not Safe!
  • Een hoge vergoeding betalen voor elk verstuurd bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Geile-meisjes alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Geile-meisjes review

Geile-meisjes is een neppe dating site met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarnaast worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je kort na je inschrijving overspoeld met soms honderden chatberichten van deze gemodereerde leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende meiden. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een van deze berichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht betalen. Daarvoor moet je credits aanschaffen waarmee je minstens 10 euro een creditbundel moet kopen. Deze prijzen lopen op tot en met de u20ac200,- per transactie, en hoe meer je koopt des te minder je betaald per bericht. Desondanks is het niet mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen, al beweren ze veelal dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op geile-meisjes.be?

Dus ben je een van de gebruikers van geile-meisjes, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betere alternatieven voor seks dating zonder fictieve leden. Daarnaast hebben experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor geile-meisjes.be. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je veel geld te laten betalen. Zodoende kun je erachter komen welke van deze sexdating websites de beste keuze is voor wat je zoekt.

geile-meisjes uitschrijven


Je geile-meisjes account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op de link "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "geile-meisjes.be/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de melding "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw profiel wordt compleet verwijderd.

Let op: Je geile-meisjes eventuele tegoed ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!