logo geile-wijven.be

geile-wijven.be

Niet tevreden over geile-wijven.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden gecreu00eberd door de dating site zelf Not Safe!
  • Een (hoog) vast bedrag betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Geile-wijven alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Geile-wijven review

Geile-wijven is een fake dating site met door hun zelf gemodereerde nep profielen. Tevens worden de chats verstuurd en beantwoord door chatters die veelal een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je meteen na je registratie overspoeld met tig tallen reacties van deze fake profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe dames. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een date te willen regelen. Zodra je op zo'n chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht geld. Om te kunnen reageren moet je een bundel kopen waarmee je minimaal u20ac10,- credits moet nemen. Deze bedragen lopen op tot u20ac200,00 per transactie, en hoe hoger je koopt des te minder je hoeft te betalen. Vervolgens is het nooit mogelijk om echte ontmoetingen te regelen, al zeggen ze bijna altijd dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op geile-wijven.be?

Dus ben je een van de leden van geile-wijven, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor casual dating zonder gemodereerde gebruikers. Uiteraard hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor geile-wijven.be. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex dates met echte dames. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om geld af te troggelen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke van deze datingsites het beste past bij wat je zoekt.

geile-wijven uitschrijven


Je geile-wijven account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op het kopje "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "geile-wijven.be/delete_account").

  4. Druk vervolgens op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw account wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je geile-wijven eventuele credits raak je wel direct kwijt hierna!