logo geilemilf.be

geilemilf.be

Niet tevreden over geilemilf.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden gecreu00eberd door deze website zelf Not Safe!
  • Een (hoog) vast bedrag betalen bij elk verzonden bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Geilemilf nep? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

geilemilf review

geilemilf is een erotische datingsite met neppe profielen die deze website zelf hebben aangebracht. De chatberichten worden vrijwel altijd geschreven door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een commissie over de berichten ontvangen. Deze chatoperators weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op deze berichtjes wilt antwoorden moet je hiervoor meer dan u00e9u00e9n euro betalen per bericht. Vervolgens moet je vaak ook eerst een hele credit bundel aanschaffen van op z'n minst u20ac 17,50-, oplopend tot ruim over de 200 euro per aankoop. Hoe prijziger de creditpakket des te lager de kosten per bericht. Des al niet te min betaal je bij het grootste creditbundel als nog wel ruim u00e9u00e9n euro per reactie. Bij een aankoop betaal je maar liefst u20ac1,75 per bericht dat je verstuurd. Ten slotte is het bij bijna alle profielen niet mogelijk om echte dates te regelen via deze datingsite al beweren ze meestal dat dat gewoon kan.

Ingeschreven op Geilemilf.be?

Dus ben je ingeschreven op geilemilf, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer af te melden en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seksdating zonder fictieve leden. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor geilemilf.be. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je geld af te troggelen. Zodoende kun je erachter komen welke casual dating websites het beste past bij wat je zoekt.

geilemilf profiel verwijderen

Meestal maken sites als deze het gebruikers zowat onmogelijk om je profiel te verwijderen. Daarentegen wisten de experts de juiste stappen te vinden om je hier uit te schrijven. Om je account op te zeggen kun je de stappen hieronder volgen:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Daarna surf je naar: "http://geilemilf.be/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres in waarmee je je hebt geregistreerd.
  4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je profiel definitief te verwijderen

Let op: Je geilemilf eventuele credittegoed en berichten raak je wel kwijt na het verwijderen van je profiel!