logo geilewijven.be

geilewijven.be

Niet tevreden over geilewijven.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gecreu00eberd door geilewijven zelf Not Safe!
  • Een (hoog) vast bedrag betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Geilewijven fake? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

geilewijven review

geilewijven is een dating site dat gebruik maakt van neppe profielen die deze website zelf hebben gecreu00eberd. De chat berichten die je binnen krijgt worden hierbij verstuurd en beantwoord door chatoperators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze berichten centrales weten precies hoe ze jou kunnen aanzetten om op hen te reageren, want zodra je op zo een berichtje wilt reageren moet je daarvoor u20ac1,90 betalen per berichtje. Vervolgens moet je in de meeste gevallen eerst een hele credit bundel kopen van ten minste u20ac17,50, oplopend tot bijna u20ac220 euro . Hoe hoger het aankoop bedrag des te lager de prijs per credtis. Des al niet te min betaal je met de meest dure credit-pakket als nog ruim u00e9u00e9n euro per bericht dat je verstuurd. Bij de meest voordelige aankoop betaal je maar liefst 1,75 euro per bericht dat je verstuurd. Uiteraard is het onmogelijk om offline afspraakjes te regelen al laten ze in de meeste gevallen overkomen dat het wel zo is.

Ingeschreven op Geilewijven.be?

Toevallig een van de leden van geilewijven? Wij adviseren je om je daar ook gewoon account op te zeggen en om het gewoon te proberen bij de betere opties voor casual dating zonder gemodereerde profielen. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor geilewijven.be. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte vrouwen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je credit tegoed te laten aanschaffen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke datingsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

geilewijven uitschrijven

Vaak maken sites als geilewijven.be het hun leden bijna onmogelijk om je er uit te schrijven. Natuurlijk wisten onze experts de beste weg te vinden om je hier uit te kunnen schrijven. Om je profiel te verwijderen kun je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Vervolgens surf je naar: "http://geilewijven.be/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mail-adres in waarmee je je hebt aangemeld.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je profiel definitief te verwijderen

Let op: Je geilewijven eventuele credittegoed en berichtjes ben je wel kwijt na het verwijderen van je account!