logo gratis-seksadvertenties.be

gratis-seksadvertenties.be

Niet tevreden over gratis-seksadvertenties.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden gemaakt door de beheerders zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen per verzonden bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Gratis-seksadvertenties alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Gratis-seksadvertenties review

Gratis-seksadvertenties is een fake dating site met door hun zelf gemodereerde nep profielen. Tevens worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chat operators die gewoonlijk een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je direct na je inschrijving overladen met veel berichtjes van deze gemodereerde profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om dames. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen hebben. Wanneer je op een van deze berichten wil reageren moet je hiervoor per bericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je credits vooruitbetalen waardoor je minstens u20ac10,- credits moet inkopen. Deze bedragen lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe hoger je neemt hoe minder je betaald per bericht. Daarna is het niet mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen, al zeggen ze in de meeste gevallen dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op gratis-seksadvertenties.be?

Dus ben je aangemeld op gratis-seksadvertenties, dan adviseren wij je om je hier ook weer uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betere opties voor casual dating zonder gemodereerde gebruikers. Tevens hebben experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor gratis-seksadvertenties.be. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende dates met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om geld af te troggelen. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke datingwebsites het beste alternatief is voor jou.

gratis-seksadvertenties uitschrijven


Je gratis-seksadvertenties account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op de link "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "gratis-seksadvertenties.be/delete_account").

  4. Druk vervolgens op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw account wordt definitief verwijderd.

Let op: Je gratis-seksadvertenties eventuele tegoed raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!