logo gratisgaydating.be

gratisgaydating.be

Niet tevreden over gratisgaydating.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden ontwikkeld door gratisgaydating.be zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Gratisgaydating alternatief! u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

Gratisgaydating review

Gratisgaydating is een fictieve seks datingsite met voornamelijk zelf gemaakte nep profielen. Tevens worden berichten verstuurd en beantwoord door eigen chat operators die veelal een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je aanmelding overspoeld met tig tallen berichtjes van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het meestal gaat om knappe meiden. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen plannen. Wanneer je op zo'n berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je credits kopen waarmee je ten minste 10 euro een bundel moet inkopen. Deze creditbundels lopen op tot u20ac250,00 per creditbundel, en hoe grotere bundel je neemt hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al laten ze bijna altijd overkomen dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op Gratisgaydating.be?

Toevallig een van de leden van gratisgaydating? Wij raden je aan om je hier per direct af te melden en om het gewoon te proberen bij de betere aanbieders voor erotische dating zonder fake profielen. Tevens hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor gratisgaydating.be. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditpakket te laten kopen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke casual dating websites het meest overeen komt met wat je zoekt.

gratisgaydating uitschrijven

Om je profiel op gratisgaydating te verwijderen kun je het volgende doen:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op je gratisgaydating-account.
  2. Vervolgens klik je op het kopje "Help".
  3. Scroll naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (of ga direct naar "gratisgaydating.be/uitschrijven").
  4. Hierna ontvang je de bevestigingsmail om je profiel direct te verwijderen. Na het drukken op de link is jouw profiel voor goed verwijderd.

Let op: Je gratisgaydating eventuele tegoed en berichten geschiedenis vervallen direct na het verwijderen van je profiel!