logo gratisseksafspraakjes.be

gratisseksafspraakjes.be

Niet tevreden over gratisseksafspraakjes.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden gemodereerd door gratisseksafspraakjes zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen bij elk verzonden bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Gratisseksafspraakjes alternatief! u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

Gratisseksafspraakjes review

Gratisseksafspraakjes is een fake sex datingwebsite dat gebruik maakt van zelf gemaakte neppe profielen. Daarbij worden alle reacties verstuurd en beantwoord door ingehuurde chatters die vaak een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je kort na je aanmelding overspoeld met tig tallen berichten van deze fictieve leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke meiden. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op zo'n berichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht u20ac1,- euro betalen. Daarvoor moet je een creditpakket kopen waardoor je minimaal voor tien euro credits moet aanschaffen. Deze creditbundels lopen op tot u20ac250,00 per creditpakket, en hoe grotere bundel je aanschaft hoe minder je per credit moet betalen. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte dates te krijgen, al doen ze bijna altijd overkomen dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op Gratisseksafspraakjes.be?

Toevallig een van de profielen op gratisseksafspraakjes? Wij adviseren je om je ook meteen af te melden en het op je gemak te proberen bij de betere website voor casual dating zonder fake gebruikers. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor gratisseksafspraakjes.be. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sex dates met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke datingwebsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

gratisseksafspraakjes account verwijderen

Om je account op gratisseksafspraakjes te verwijderen moet je de volgende stappen volgen:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op je profiel.
  2. Vervolgens ga je naar "Help".
  3. Ga een beetje naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (directe link "gratisseksafspraakjes.be/uitschrijven").
  4. Als laatst ontvang je de bevestigingsmail om je inschrijving voor goed te verwijderen. Na het drukken op de link is je profiel officieel verwijderd.

Let op: Je gratisseksafspraakjes eventuele tegoed en chat berichten gaan verloren na deze aktie!