logo gratissekscontact.be

gratissekscontact.be

Niet tevreden over gratissekscontact.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Gratissekscontact alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Gratissekscontact review

Gratissekscontact is een fake dating website met door hun zelf gemodereerde nep profielen. Daarnaast worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je kort na je aanmelding overrompelt met overdreven veel reacties van deze fake leden, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke dames. Niettemin proberen ze je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen hebben. Zodra je op een van deze berichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht een bedrag betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket inkopen waarmee je op z'n minst u20ac10,- een creditpakket moet aanschaffen. Deze creditpakketten lopen op tot de twee honderd euro per creditpakket, en hoe meer je aanschaft hoe minder je per credit moet betalen. Uiteindelijk is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al laten ze bijna altijd overkomen dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op gratissekscontact.be?

Dus ben je ingeschreven op gratissekscontact, dan is ons advies om je hier ook per direct weer af te melden en het eens te gaan proberen bij de betere aanbieders voor erotische dating zonder gemodereerde profielen. Tevens hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor gratissekscontact.be. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sexdates met echte vrouwen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Op deze manier kun je erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste alternatief is voor jou.

gratissekscontact profiel verwijderen


Je gratissekscontact account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op de button "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt zie je staan "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "gratissekscontact.be/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw profiel wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je gratissekscontact eventuele tegoed ben je wel kwijt na het verwijderen van je account!