logo gratisseksdaten.be

gratisseksdaten.be

Niet tevreden over gratisseksdaten.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden gemaakt door de dating site zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen bij elk verzonden bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Gratisseksdaten nep! u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

Gratisseksdaten review

Gratisseksdaten is een fictieve casual datingwebsite dat gebruik maakt van door hunzelf gemaakte fictieve profielen. Daarnaast worden de conversaties verstuurd en beantwoord door ingehuurde chatoperators die veelal betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je inschrijving overrompelt met veel reacties van deze neppe gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy vrouwen. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op zo'n chatberichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket inkopen waardoor je minimaal 10 euro een bundel moet inkopen. Deze prijzen lopen op tot de tweehonderdvijftig euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je in u00e9u00e9n keer koopt des te minder je per verstuurd bericht betaald. Uiteraard is het bij al deze profielen nooit mogelijk om offline afspraakjes te krijgen, al zeggen ze veelal dat ze het wel willen.

Ingeschreven op Gratisseksdaten.be?

Toevallig een gebruiker van gratisseksdaten? Wij raden je aan om je ook meteen af te melden en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seksdating zonder fictieve leden. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor gratisseksdaten.be. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende dates met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke van deze erotische datingsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

gratisseksdaten profiel verwijderen

Om jouw lidmaatschap op gratisseksdaten te verwijderen kun je de volgende stappen volgen:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op je account.
  2. Daarna klik je op de button "Help".
  3. Scroll naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (directe link "gratisseksdaten.be/uitschrijven").
  4. Als laatst ontvang je de bevestigingsmail om je inschrijving officieel te verwijderen. Na het klikken op de link is je account officieel verwijderd.

Let op: Je gratisseksdaten eventuele tegoed en chat berichten raak je wel direct kwijt na het deactiveren van je account!