logo gratissexcontact.be

gratissexcontact.be

Niet tevreden over gratissexcontact.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gemaakt door de beheerders zelf Not Safe!
  • Een (hoog) vast bedrag betalen voor ieder verzonden bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Gratissexcontact alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Gratissexcontact review

Gratissexcontact is een fake datingsite met door hun zelf gecreu00eberde nep profielen. Tevens worden alle berichten verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je direct na je inschrijving overrompelt met tig tallen reacties van deze neppe profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke vrouwen. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op een van die berichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht u20ac1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel kopen waarmee je minimaal 10 euro een bundel moet betalen. Deze prijzen lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe hoger je betaald des te minder je per berichtje betaald. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al beweren ze vaak genoeg dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op gratissexcontact.be?

Dus ben je een van de gebruikers van gratissexcontact, dan is ons advies om je hier ook per direct weer af te melden en om het beter is te proberen bij de betere website voor casual dating zonder nep profielen. Uiteraard hebben experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor gratissexcontact.be. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte dames. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om een creditpakket te laten aanschaffen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

gratissexcontact uitschrijven


Je gratissexcontact account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op de button "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt zie je staan "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "gratissexcontact.be/delete_account").

  4. Klik daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw account wordt direct verwijderd.

Let op: Je gratissexcontact eventuele tegoed verlies je wel direct na het deactiveren van je account!