logo heteafspraakjes.be

heteafspraakjes.be

Niet tevreden over heteafspraakjes.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gecreu00eberd door heteafspraakjes zelf Not Safe!
  • Een (hoog) vast bedrag betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Heteafspraakjes alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Heteafspraakjes review

Heteafspraakjes is een neppe datingwebsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Daarnaast worden de chats verstuurd en beantwoord door chatoperators die veelal een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je aanmelding overladen met overdreven veel reacties van deze neppe profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie meiden. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen regelen. Wanneer je op een van deze chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht vele euro's betalen. Daarvoor moet je een credit bundel vooruitbetalen waarmee je minimaal voor 10 euro een bundel moet kopen. Deze prijzen lopen op tot u20ac200,00 per creditpakket, en hoe hoger je aanschaft hoe minder je betaald per bericht. Desondanks is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke dates te krijgen, al beweren ze in de meeste gevallen dat ze dit wel graag willen.

Ingeschreven op heteafspraakjes.be?

Dus ben je een van de profielen op heteafspraakjes, dan adviseren wij je om je hier ook weer af te melden en om het beter te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor casual dating zonder gemodereerde leden. Tevens hebben onze experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor heteafspraakjes.be. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdating met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je erachter komen welke casual dating sites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

heteafspraakjes profiel verwijderen


Je heteafspraakjes account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op de link "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "heteafspraakjes.be/delete_account").

  4. Klik daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw profiel wordt geheel verwijderd.

Let op: Je heteafspraakjes eventuele contact punten komen direct te vervallen na het verwijderen van je profiel!