logo hetedames.be

hetedames.be

Niet tevreden over hetedames.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden gecreu00eberd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen voor elk verzonden bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

200},"domain_title":"Hetedames fake? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

hetedames review

hetedames is een casual dating website met daarop fake profielen die door deze site zelf worden toegevoegd. De chat berichten die je ontvangt worden voornamelijk beantwoord en verstuurd door eigen chatters die daarvoor een commissie over hun berichten ontvangen. Deze chatoperators zijn getraind om een chatgesprek zo lang als mogelijk tot stand te houden, want wanneer je op een van die berichtjes wilt reageren moet je daarvoor een vergoeding betalen per bericht dat je verstuurd. Hiervoor moet je gelijk een credit bundel kopen van ten minste zeventien euro en vijftig cent, oplopend tot tegen de u20ac220 per aankoop. Hoe hoger de creditpakket des te lager de kosten per credtis. Niettemin betaal je met de meest dure credit-bundel nog gewoon meer dan 1 euro per chatbericht. Bij de meest voordelige creditbundel kost het je zomaar u20ac1,75 per verstuurd bericht. Uiteraard is het bij alle profielen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te scoren al zeggen ze in de meeste gevallen dat dit juist wel kan.

Ingeschreven op Hetedames.be?

Dus ben je aangemeld op hetedames, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het eens te proberen bij de betrouwbaardere opties voor seksdating met echte gebruikers. Daarnaast hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor hetedames.be. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dating met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je credits te laten aanschaffen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingsites het beste past bij wat je zoekt.

hetedames uitschrijven

Om je profiel op hetedames te verwijderen kun je het volgende doen:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op account .
  2. Daarna ga je naar "Help".
  3. Scroll wat naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (directe link "hetedames.be/uitschrijven").
  4. Hierna sturen ze je de bevestigingslink om je registratie voor goed te verwijderen. Na het drukken op de bevestigingslink is je registratie geheel verwijderd.

Let op: Je hetedames eventuele credits en berichtjes ben je dan wel direct kwijt na deze aktie!