logo hetedate.be

hetedate.be

Niet tevreden over hetedate.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden ontwikkeld door deze website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor ieder verzonden bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Hetedate alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Hetedate review

Hetedate is een fake dating site met door hun zelf gecreu00eberde nep profielen. Daarnaast worden de chats verstuurd en beantwoord door chat operators die gewoonlijk een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je kort na je registratie overrompelt met veel chatberichten van deze neppe leden, waarbij het meestal gaat om vrouwen. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op zo'n chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je credits kopen waarmee je minstens voor 10 euro een creditpakket moet aanschaffen. Deze creditpakketten lopen op tot en met de u20ac200,- per creditbundel, en hoe grotere bundel je neemt hoe minder je per credit moet betalen. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke dates te krijgen, al wekken ze vaak genoeg de indruk dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op hetedate.be?

Dus ben je lid van hetedate, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer af te melden en om het gewoon te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor casual dating zonder nep gebruikers. Tevens hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor hetedate.be. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende dates met echte dames. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je credits te laten kopen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke erotische datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.

hetedate uitschrijven


Je hetedate account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op het kopje "Help".
  3. wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "hetedate.be/delete_account").

  4. Klik dan daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw account wordt geheel verwijderd.

Let op: Je hetedate eventuele credits komen direct te vervallen na het deactiveren van je account!