logo heteoma.be

heteoma.be

Niet tevreden over heteoma.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden gemaakt door heteoma.be zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Heteoma nep? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

heteoma review

heteoma is een casual datingwebsite met fictieve profielen die ze zelf hebben gecreu00eberd. De berichten worden hierbij zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatters worden getraind om een gesprek tot stand te kunnen houden, want zodra je op zo een chatbericht wilt reageren moet je hiervoor meer dan u00e9u00e9n euro betalen per bericht. Hiervoor moet je meestal direct credits vooruitbetalen van op z'n minst zeventien euro en vijftig cent, oplopend tot wel u20ac219,50 per aankoop. Hoe duurder het aankoop bedrag des te lager de uitgaven per verstuurd berichtje. Anderzijds betaal je bij de meest dure credit-pakket als nog gewoon ruim u00e9u00e9n euro per bericht dat je verstuurd. Bij een aankoop kost het je zomaar u20ac1,75 per chatbericht. Vervolgens is het bij alle profielen onmogelijk om fysieke dates te scoren al beweren ze bijna altijd dat het wel zo is.

Ingeschreven op Heteoma.be?

Toevallig lid van heteoma? Ons advies is om je daar ook profiel te verwijderen en het eens te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor erotische dating zonder gemodereerde profielen. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor heteoma.be. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je geld af te troggelen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze datingsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

heteoma uitschrijven

Vaak maken sites als deze het hun gebruikers zo onduidelijk mogelijk om je profiel te verwijderen. Uiteraard wisten de datingexperts de beste manier te vinden om je hier uit te kunnen schrijven. Je heteoma profiel verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Vervolgens ga je direct naar: "http://heteoma.be/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres in waarmee je bent geregistreerd.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je lidmaatschap definitief te verwijderen

Let op: Je heteoma eventuele resterende credits en berichten geschiedenis verlies je wel direct na het verwijderen van je account!