logo huisvrouwen.be

huisvrouwen.be

Niet tevreden over huisvrouwen.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden gemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen per verzonden bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Huisvrouwen een fake site? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

huisvrouwen review

huisvrouwen is een dating site met nep profielen die deze website zelf hebben gecreu00eberd. De berichtjes die je ontvangt worden in vrijwel alle gevallen zowel verstuurd als beantwoord door eigen chatters die daarvoor betaald krijgen. Deze chatters weten precies hoe ze jou kunnen aanzetten om te reageren, want wanneer je op deze berichtjes wilt reageren moet je hiervoor meer dan u00e9u00e9n euro betalen per bericht dat je verstuurd. Hiervoor moet je meestal ook direct een duur creditpakket inkopen van ten minste meer dan 17 euro, oplopend tot tegen de u20ac220 euro per transactie. Hoe hoger het aankoop bedrag des te lager de uitgaven per bericht. Anderzijds betaal je bij de hoogste creditbundel nog gewoon ruim u00e9u00e9n euro per bericht dat je verstuurd. Bij een creditpakket betaal je zelfs u20ac 1,75 per berichtje. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om echte afspraakjes te regelen met de profielen op deze datingwebsite al zeggen ze in de meeste gevallen dat het wel zo is.

Ingeschreven op Huisvrouwen.be?

Toevallig een van de leden van huisvrouwen? Wij adviseren je om je hier ook per direct uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor sexdating met echte profielen. Uiteraard hebben experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor huisvrouwen.be. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende dates met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke datingwebsites het beste alternatief is voor jou.

huisvrouwen account verwijderen

Vaak maken sites als huisvrouwen.be het gebruikers eigenlijk onmogelijk om je account te verwijderen. Gelukkig wisten de datingexperts de snelste methode te vinden om je huisvrouwenprofiel te kunnen verwijderen. Om je huisvrouwen profiel te verwijderen kun je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Als tweede surf je naar: "http://huisvrouwen.be/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mail-adres in waarmee je bent geregistreerd.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je lidmaatschap te verwijderen

Let op: Je huisvrouwen eventuele credits en berichten ben je dan wel direct kwijt na deze aktie!