logo hunks.be

hunks.be

Niet tevreden over hunks.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden gemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Hunks nep! u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

Hunks review

Hunks is een fictieve datingsite die gebruik maken van zelf toegevoegde neppe profielen. Tevens worden alle berichten verstuurd en beantwoord door ingehuurde chatters die gewoonlijk betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je inschrijving overladen met overdreven veel reacties van deze fictieve leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke dames. Bovendien proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en snel een date te willen plannen. Zodra je op zo'n berichtjes wil reageren moet je daarvoor per bericht betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket inkopen waardoor je ten minste voor 10 euro een creditpakket moet betalen. Deze prijzen lopen op tot de tweehonderdvijftig euro per transactie, en hoe grotere bundel je aanschaft hoe minder je per credit moet betalen. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al laten ze vaak genoeg overkomen dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op Hunks.be?

Toevallig een van de gebruikers van hunks? Wij adviseren je om je daar ook per direct uit te schrijven en om het beter is te gaan proberen bij de betere alternatieven voor casual dating zonder gemodereerde gebruikers. Bovendien hebben experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor hunks.be. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je geld af te troggelen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke casual dating sites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

hunks account verwijderen

Om jouw lidmaatschap op hunks te verwijderen ga je als volgt te werk:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op account .
  2. Vervolgens druk je op de button "Help".
  3. Ga helemaal een beetje naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (directe link "hunks.be/uitschrijven").
  4. Als laatst krijg je de bevestigings-email om je inschrijving geheel te verwijderen. Na het drukken op de link is jouw lidmaatschap geheel verwijderd.

Let op: Je hunks eventuele tegoed en berichtjes raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je account!