logo ikzoekeendate.be

ikzoekeendate.be

Niet tevreden over ikzoekeendate.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden aangemaakt door de datingsite zelf Not Safe!
  • Een hoge vergoeding betalen voor ieder verzonden bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Ikzoekeendate alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Ikzoekeendate review

Ikzoekeendate is een fake datingwebsite met door hun zelf toegevoegde fake profielen. Daarnaast worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je direct na je aanmelding overrompelt met tientallen berichtjes van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het meestal gaat om goed uitziende meiden. Bovendien proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een van die berichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je credits vooruitbetalen waardoor je op z'n minst u20ac10,- een creditpakket moet nemen. Deze creditpakketten lopen op tot u20ac200,00 per creditpakket, en hoe grotere bundel je in u00e9u00e9n keer koopt des te minder je per berichtje betaald. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te scoren, al zeggen ze meestal dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op ikzoekeendate.be?

Dus ben je een van de leden van ikzoekeendate, dan adviseren wij je om je hier ook weer af te melden en om het beter te proberen bij de betrouwbaardere website voor erotische dating met echte gebruikers. Uiteraard hebben experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor ikzoekeendate.be. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om een creditpakket te laten aanschaffen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze datingsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

ikzoekeendate profiel verwijderen


Je ikzoekeendate account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Druk rechts boven op het kopje "Help".
  3. wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "ikzoekeendate.be/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw profiel wordt compleet verwijderd.

Let op: Je ikzoekeendate eventuele credits komen direct te vervallen hierna!