logo intensgelukkig.be

intensgelukkig.be

Niet tevreden over intensgelukkig.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden gemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Een hoge vergoeding betalen per verzonden bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Intensgelukkig alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Intensgelukkig review

Intensgelukkig is een neppe datingsite met door hun zelf gemodereerde nep profielen. Tevens worden alle reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je kort na je aanmelding overspoeld met overdreven veel chatberichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke dames. Bovendien proberen ze je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen regelen. Zodra je op zo'n berichtjes wil reageren moet je hiervoor per chatbericht meer dan u00e9u00e9n euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel kopen waarmee je op z'n minst voor 10 euro een creditpakket moet inkopen. Deze prijzen lopen op tot en met de u20ac200,- per creditpakket, en hoe hoger je koopt des te minder je per credit betaald. Uiteraard is het niet mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al doen ze vaak genoeg overkomen dat ze dit juist graag willen.

Ingeschreven op intensgelukkig.be?

Dus ben je aangemeld op intensgelukkig, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seksdating zonder fictieve leden. Uiteraard hebben experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor intensgelukkig.be. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Hierdoor kun je erachter komen welke van deze datingwebsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

intensgelukkig account verwijderen


Je intensgelukkig account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op het kopje "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "intensgelukkig.be/delete_account").

  4. Druk daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt compleet verwijderd.

Let op: Je intensgelukkig eventuele tegoed ben je dan wel direct kwijt na het deactiveren van je account!