logo kantoorsex.be

kantoorsex.be

Niet tevreden over kantoorsex.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gecreu00eberd door de dating site zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Kantoorsex fake? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

kantoorsex review

kantoorsex is een dating site met daarop neppe profielen die deze website zelf hebben aangemaakt. De chatberichten op je account worden vrijwel altijd zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze berichten centrales weten precies hoe ze jou kunnen verleiden om te reageren, want zodra je op deze chatberichten wilt antwoorden moet je daarvoor geld betalen per verstuurd bericht. Daarvoor moet je vaak direct een groter aantal credits inkopen van op z'n minst u20ac 17,50-, oplopend tot bijna u20ac220 per aankoop. Hoe groter het aankoop bedrag des te lager de prijs per verstuurd chatbericht. Aan de andere kant zijn de kosten met de meest dure creditpakket als nog ruim u00e9u00e9n euro per berichtje. Bij een creditbundel betaal je zomaar al u20ac 1,75 per chatbericht. Uiteindelijk is het nooit mogelijk om echte afspraakjes te scoren al wekken ze bijna altijd de indruk dat het gewoon mogelijk is.

Ingeschreven op Kantoorsex.be?

Dus ben je een van de gebruikers van kantoorsex, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor erotische dating met echte leden. Bovendien hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor kantoorsex.be. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sexdates met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om geld af te troggelen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke casual dating websites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

kantoorsex profiel verwijderen

Vaak maken dit soort casual dating websites het gebruikers zo moeilijk mogelijk om je er weer uit te schrijven. Desondanks wisten onze datingexperts de juiste stappen te vinden om je kantoorsexprofiel te kunnen verwijderen. Om je profiel te verwijderen moet je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Daarna surf je naar: "http://kantoorsex.be/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mail-adres in waarmee je bent aangemeld.
  4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je profiel definitief te verwijderen

Let op: Je kantoorsex eventuele credits en chat berichten ben je wel kwijt na het verwijderen van je profiel!