logo kinky-sex.be

kinky-sex.be

Niet tevreden over kinky-sex.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden aangemaakt door de dating site zelf Not Safe!
  • Een (hoog) vast bedrag betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Kinky-sex een fake site? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

kinky-sex review

kinky-sex is een dating site dat gebruik maakt van neppe profielen die door hen zelf worden aangemaakt. De chat berichten die je binnen krijgt worden in vrijwel alle gevallen beantwoord en verstuurd door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een commissie over de berichten ontvangen. Deze chatoperators weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op deze berichtjes wilt ingaan moet je hiervoor geld betalen per verstuurd bericht. Daarnaast moet je meestal ook gelijk een heel creditpakket aanschaffen van minstens u20ac17,50 tot aan de 219,50 euro . Hoe groter de creditbundel des te lager de prijs per bericht. Niettemin zijn de kosten met de duurste creditbundel nog gewoon u20ac1,10 per bericht dat je verstuurd. Bij de laagste creditpakket betaal je zomaar tot u20ac1,75 per verstuurd bericht. Daarna is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om echte dates te regelen via deze dating site al beweren ze meestal dat het wel zo is.

Ingeschreven op Kinky-sex.be?

Toevallig een van de gebruikers van kinky-sex? Ons advies is om je ook account op te zeggen en om het beter te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seks dating zonder gemodereerde profielen. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor kinky-sex.be. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende dates met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om veel geld te laten betalen. Kortom zo kun je erachter komen welke casual dating websites het beste aansluit bij wat je zoekt.

kinky-sex account verwijderen

Vaak maken sites als kinky-sex.be het hun leden vrijwel onmogelijk om je hier uit te schrijven. Natuurlijk wisten onze experts de juiste methode te vinden om je profiel te verwijderen. Je kinky-sex account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Daarna ga je naar de directe link: "http://kinky-sex.be/user/area/deactivate".
  3. Vul je email adres in waarmee je je hebt ingelogd.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je account definitief te verwijderen

Let op: Je kinky-sex eventuele credittegoed en chat gesprekken ben je dan wel direct kwijt na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Jesse (31 jaar) 03 Jun 2019
Ik raad kinky-sex.be niet aan Jesse over Kinky-sex.be

ik vertrouw er helemaal niks van. creditcardgegevens? hoezo moeten ze dat hebben. vind het al moeilijk om mijn echte leeftijd op tegeven. dat vind ik al meer dan genoeg

auteur van de beoordeling
Loek (50 jaar) 17 mei 2019
Ik raad kinky-sex.be niet aan Loek over Kinky-sex.be

Ze vragen naar je persoongegevens inplaats van je kink ik denk dat de website vol zit met oplichters ik raad voor deze reden de webasite ook niet aan.

auteur van de beoordeling
Evert19 (19 jaar) 13 mei 2019
Ik raad kinky-sex.be niet aan Evert19 over Kinky-sex.be

Ik ben op zoek naar een kinky sex partner en kwam uit op deze website, na een aantal verschillende partners gesproken te hebben konden we elke keer niet afspreken. Altijd wel een onzin reden om dat niet te kunnen daar zijn deze websites niet voor!

auteur van de beoordeling
Kurieuzeneus (28 jaar) 25 Jul 2018
Ik raad kinky-sex.be niet aan Kurieuzeneus over Kinky-sex.be

Aimee, wat een plezante dames zeg, ik ben het aan het uitproberen momenteel. Maar ik vind het wel een plezante site en ik heb hele leuke gesprekken daar. Ik denk niet dat dit nep is, misschien wel wat profielen maar zeker niet alles. Ik heb nog geen date gehad maar ben pas een week lid. Wellicht zou mijn mening kunnen veranderen maar voor nu nog niet. Dus ik kan deze site tot nu toe twee sterren geven omdat ik de opzet leuk vind en er tot nu toe leuke gesprekken heb.

Saluutjes

auteur van de beoordeling
PretStikkie (27 jaar) 17 Jul 2018
Ik raad kinky-sex.be niet aan Pretstikkie over Kinky-sex.be

Overspoeld met berichten van vrouwen die interesse hebben. Maar komt niet geloofwaardig over en het is bovendien ook wel een beetje erg duur. Volgens mij zijn dit ook oplichtingspraktijken. Ik betwijfel of hier echte profielen tussen zitten.